RAP-työpaja

Perjantaina 16.6. klo 12-16

Ompeluseuran studio, 2. kerros.

OSALLISTUMISMAKSU 10 e.

Paikkavaraus etukäteen tahtisumukollektiivi@gmail.com tai suoraan ovelta. (Olethan ajoissa paikalla!)

RAP-työpaja


Rap-työpajassa otetaan sana haltuun ja laitetaan kynä savuamaan MC Harakan luotsaamana. Sessioon kuuluu erilaisia kirjoitusinspiraatiota nostattavia harjoituksia, perehtymistä äänenkäyttöön, esiintymiseen, freestyle-räppiin ja biisien tekoon. Matalan kynnyksen työpajassa jokainen saa työstää tekstiä omaan tahtiinsa ja halutessaan testata sanallista esiintymistä. Aikaisempaa kokemusta kirjoittamisesta tai esiintymisestä ei tarvita, kiinnostus aiheeseen riittää.


Työpaja on tarkoitettu cis- ja transsukupuolisille naisille sekä muille trans- ja muunsukupuolisille yli 15- vuotiaille nuorille ja kaikenikäisille aikuisille. 

 

Mukaan mahtuu 10 osallistujaa, paikkavaraukset sähköpostiosoitteeseen: tahtisumukollektiivi@gmail.com. Huom! Mukaan voi tulla myös suoraan ovelta, olethan ajoissa.


Hinta: 10 €, käteinen/MobilePay

Aika: pe 16.6. klo. 12-16

Paikka: VR Konehalli, Studiotila, Pohjolankatu 1.

Esteettömyystiedot: Tilaan noustaan portaita. Tilassa on kynnyksiä, ja WC on pieni.

Tarjolla pientä purtavaa. Voit ottaa mukaan omia eväitä. Pidämme yhden pidemmän tauon, ja pieniä taukoja työskentelyn lomassa.

Jos haluat tukea Tähtisumu-kollektiivin toimintaa vapaaehtoisen tukimaksun muodossa, varaa mukaan käteistä.


MC Harakka, a.k.a. Stefania ”Steffe” Jaakkola on nopeasta tyylistä ja laulunpätkistä tunnettu räppäri. Syksyllä debyyttialbumin julkaiseva Harakka on kokenut esiintyjä tanssijana, tulitaiteilijana ja räppärinä. Koulutukseltaan hän on tanssija, ja suorittaa viimeistä vuotta tanssinopettajan opintoja Kuopiossa.


Tähtisumu-kollektiivi koostuu yksilöistä, joita yhdistää halu luoda Kuopioon turvallisempaa ja yhdenvertaisempaa tilaa jakaa ja tehdä taidetta. Kollektiivi järjestää Tähtisumu-klubia, joka tarjoaa esiintymismahdollisuuden erityisesti cis- ja transsukupuolisille naisille ja muille trans- ja muunsukupuolisille henkilöille. Tähtisumukollektiivin tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki, jotka sitoutuvat noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita.